Schedule

                                 2017-2018 Extended Day Schedule

2nd -5th grade                                                          Kindergarten-1st grade

Monday-Tuesday-Thursday                                Monday-Tuesday-Thursday        

3:30-4:15 Homework 45min                                      3:30-4:00 Non- homework playground 30min

4:25- 4:45 Playground 20min                                    4:10-4:50 Story-time and creative play 40min

4:55-5:25 Centers 30min                                            4:55-5:25 Centers 30min

5:30-6:00 PPU 30min                                                 5:30-6:00 PPU 30 min

 

2nd -5th grade                                                          Kindergarten-1st grade

Wednesday                                                             Wednesday

 2:30-3:15 Homework 45min                                      2:40-3:20 Non- homework playground 40min

3:15-3:45 Social 35min                                               3:30-4:05 Creative Play 35min

3:50-4:30 Playground 40min                                      4:05-4:35 Story-time and discussion 30min

4:40-5:25 Centers 45min                                            4:40-5:25 Centers 45min

5:30-6:00 PPU 30min                                                 5:30-6:00 PPU 30min

 

2nd -5th grade                                                        Kindergarten-1st grade

Friday                                                                   Friday

3:30-3:50 Social 20min                                             3:30-4:05 Playground 35min

4:00-4:35 Playground 35min                                    4:15-4:40 Story-time and discussion 25min

4:45-5:25 Centers 40min                                          4:45-5:25 Centers 50min

5:30-6:00 PPU 30min                                               5:30-6:00 PPU 20min